Chalet Le Jardin

Chalet Le Jardin is een vakantiewoning, voor 4 personen, die ligt op een volledig omheind perceel van 1400m2 op een hoogte van 343m.
Het is de ideale uitvalbasis om te fietsen, mountainbiken , motorrijden of te wandelen.

De chalet is door de eigenaar, Fabian, volledig gerenoveerd met respect voor de natuurlijke charmes van de omgeving. Alles in en rond de chalet is gebaseerd op de persoonlijke levensfilosofie van de eigenaar. Back to basics en off the grid gaan. Omgeven door prachtige natuur geeft Chalet Le Jardin je alles wat je nodig hebt om weer in contact te komen met de geest van de natuur. Er is wel een internet verbinding via wifi aanwezig.

De renovatie werd grondig uitgevoerd, hierbij werd er ook geïnvesteerd in duurzaamheid. Zo werd er een zelfvoorzienende installatie geplaatst om de chalet van elektriciteit te voorzien. Op het perceel bevindt zich ook een natuurlijke bron.  Daarnaast is er ook gratis flessenwater beschikbaar uit een dispenser.

Indeling van de chalet

Bekijk hieronder op plan de indeling van de chalet. Je kan op een ruimte klikken om wat meer informatie te zien te krijgen.

Grondplan chalet

Grondplan chalet
Houtvuur Tuin Overdekt terras Keuken Woonkamer Hal Slaapkamer Toilet Badkamer Technische ruimte Inkom Bergruimte

Houtvuur

Het verwarmen van de chalet kan met de houtkachel, deze is heel eenvoudig in gebruik. Er wordt gratis hout en aanmaakhout ter beschikking gesteld. Voor de veiligheid zijn er ook rookmelders en CO-detectoren aanwezig in de chalet.

Tuin

De tuin grenst aan het bos. Er is een groot zonneterras aanwezig, waar je heerlijk tot rust kan komen en genieten van de natuur. Indien gewenst (en na aanvraag) kan er ook gekampeerd worden in de tuin.

Overdekt terras

Aanpalend aan de chalet is er een groot overdekt terras om 's avonds nog van de rust en stilte te kunnen genieten. Er staan ook tuinmeubelen en een barbecue voor jullie klaar. Het barbecueën zelf doen jullie wel in de tuin naast en niet op het overdekte terras.

Keuken

De keuken beschikt over een gasfornuis, ijskast, vaatwas, microgolfoven en de basis kookbenodigdheden. Naast het aanwezige servies kunnen jullie ook beschikken over allerlei kruiden die aanwezig zijn in de chalet.

Woonkamer

De gezellige woonkamer met zicht op groen beschikt over 2 uitklapbare zetels die tot slaapbank kunnen omgevormd worden. Er is ook een televisietoestel aanwezig.

Hal

De hal met authentieke elementen is de verbinding tussen de leefruimte en de slaapkamers. In de hal is ook de trap naar de zolderkamer aanwezig.

Slaapkamer

De slaapkamer op de benedenverdieping voorzien van tweepersoonsbed met donsdeken en bedlinnen.
Er is ook nog een slaapkamer op de zolderverdieping, ook met tweepersoonsbed. De zolderverdieping is niet hoog, dus het is moeilijk rechtstaan daar. Maar om te slapen is dit een heel gezellige kamer.

Toilet

Het toilet in de chalet grenst aan de badkamer. Er is ook een buitentoilet met zicht op het bos, wat qua natuurbeleving wel kan tellen.

Badkamer

De volledig vernieuwde badkamer van de chalet beschikt over een dubbele wastafel en een ruime inloopdouche. Eigen badlinnen moet wel voorzien worden.

Technische ruimte

Aangezien de chalet zoveel mogelijk op zelfvoorzienend zijn inzet is er ook een technische ruimte aanwezig. Hier bevinden zich de nodige pompen voor het bronwater en alles van de elektrische installatie van de chalet.

Inkom

Via de kleine, maar gezellige, inkomhal kan u de chalet binnengaan. De voordeur is toegankelijk via het overdekte terras. Via de gang kan je doorgaan naar de keuken en woonkamer, het toilet en een bergruimte.

Bergruimte

Er is in de inkomhal een kleine handige bergruimte waar u wat zaken kan bewaren.

Kom genieten van de rust en de omgeving.