Ligging van de chalet

De vakantiewoning ligt op een volledig omheind perceel van 1400m2 op een hoogte van 343m.
Het is de ideale uitvalbasis om te fietsen, mountainbiken , motorrijden of te wandelen.

Het adres van de chalet is Rue de Winenne, 5575 Gedinne (Vencimont).
Inderdaad, geen huisnummer. Dat is een eigenaardigheid van de streek, veel vakantiewoningen krijgen niet meteen een huisnummer toebedeeld.
Het perceel waarop de woning zich bevindt noemt “Les Géronsarts”.
Iets verder in de streek is er ook een straat die Les Géronsart noemt.

Op de kaart op deze pagina kan u de exacte ligging van de chalet zien. Dat maakt het iets makkelijker om hem terug te vinden.

In de buurt

Het dorp Vencimont bevindt zich op 2km van de chalet. Dit is een pittoresk dorp met een traditionele en ambachtelijke bakker in een gerestaureerde watermolen. Verder is er ook een slager in het dorp en zijn er enkele charmante restaurantjes.

De chalet ligt in de buurt van Beauraing, een belangrijk bedevaartsoord in de streek. De legende gaat dat in de jaren 1930 4 meisjes en 1 jongen hier drieëndertig verschijningen van de Heilige Maagd Maria hebben waargenomen. Of u dezelfde waarneming zal doen kunnen we niet beloven, maar in Beauraing valt wel heel wat te beleven. Zoals het Bedevaartsoord “La Madonna al cuore d’oro”, het stadspark Kasteel Saint-Pierre waar je kan vijvervissen zonder vergunning, de vrij te beklauteren canyons Fondry des Chiens in Nismes, Agimont Adventure de grootste paintballsite van België.
Daarnaast zijn er ook tal van mogelijkheden om kastelen en brouwerijen te bezoeken en kan je er als er sneeuw ligt ook langlaufen op de pistes van Croix-Scaille.
In Beauraing is er ook een erkend verhuurder van elektrische mountainbikes, zeker ook een aanrader om de streek te ontdekken.

Op 11km van de chalet ligt de gemeente Givet, naast de Notre-Dame-kerk en de prachtige Port de France toegangspoorten is er in Givet ook een subtropisch zwembad met cafetaria en bowlingbaan.