Huurvoorwaarden en afspraken

Termijnen

Midweek: Een midweek start op maandag vanaf 9u en eindigt op vrijdag om 12u. Er is ook de mogelijkheid om in te checken vanaf zondagmiddag 12u mits een kleine toelage van 50 euro.

Week: Een week start op vrijdag vanaf 16u en eindigt op vrijdag om 12u. Boekingen van meer dan 2 weken krijgen 10 procent korting.

Annulatie: Een annulatie dient per email gemeld te worden naar info@chalet-le-jardin.be. Direct na ontvangst van de mail zal er een annuleringsbevestiging terug gemaild worden. Bij annulaties die vallen binnen de 3 weken voor de aanvang van de verblijfsperiode zal het voorschot van 50 procent ingehouden worden.  Vroeger vertrek geeft geen reden tot terugbetaling van de huur.

Betalingen en boekingen

Betaling & waarborg: Een voorschot van 50 procent te betalen bij reservatie en de overige 50 procent 2 weken voor de aankomst. Waarborg 200 euro wordt ten laatste 1 week na vertrek teruggestort. Water, gas, hout en elektriciteitskosten zijn inbegrepen in de huurprijs.

Boekingen: Een boeking is pas gelding na bevestiging van de eigenaar. Een aanvraag via de website is dus niet meteen goedgekeurd.

Huisafspraken

Opkuis: De opkuiskost van 50 euro is verplicht. Doch dient de chalet netjes achtergelaten te worden, dit wil zeggen bezemschoon en de zetels, bedden en muren modder en vlekvrij.

Huisdieren: Honden zijn (gratis) toegelaten in de chalet. Het terrein is volledig omheind, dus de dieren kunnen vrij rondlopen. Wanneer er honden meekomen dient u wel zelf voor dekens of plaids te zorgen om de zetels te beschermen. De behoeften van de hond in de tuin dienen ook steeds opgeruimd te worden voor vertrek.

Huisregels en praktische zaken: 

  • Beddengoed is aanwezig, badlinnen dient u zelf te voorzien
  • Er is een stofzuiger beschikbaar tijdens uw verblijf
  • Er is ecologisch afwasmiddel voorzien
  • Voor elk verblijf wordt 1 rol toiletpapier en 1 rol keukenpapier voorzien
  • Er is gratis hout en aanmaakhout beschikbaar voor de houtkachel
  • De BBQ staat onder het overdekte terras, maar dient gebruikt te worden in de tuin
  • Na het verblijf moet de vaatwas leeggemaakt zijn
  • Vuilnis en PMD zakken worden aan het einde van het verblijf dichtgeknoopt verzamelt buiten de chalet.
  • Eventuele schade dient onmiddellijk gemeld te worden. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing voor beide partijen